autor:

burdulea maria elena

» » Dulciuri diverse

CROCHETE DIN GRIS

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Ingrediente
1/2 l lapte, 120 g gris, 1 lingura zahar, 1 vanilie, 1 ou, ulei, 2 linguri faina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara o pasta groasa din gris, lapte, zahar, zahar vanilat, care se intinde pe o plansata umezita cu apa si se lasa la racit. Dupa racire, se taie patratele, care se dau prin faina, apoi prin oul batut bine si se prajesc in ulei fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "CROCHETE DIN GRIS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta cu urda

Placinta cu urda

Branza se amesteca cu zaharul,smantana,vanilie,coaja de lamaie si ouale plus 2 galbenusuri si lingura

14 voturi    14 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Budinca de gris cu vin

Budinca de gris cu vin

Se bat cele 5 albusuri cu o cana de zahar, se adauga cele 5 galbenusuri si cana de gris. Se pune

5 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    Simplu si gustos!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Cred ca sunt bune

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 l lapte
  • 120 g gris
  • 1 lingura zahar
  • 1 vanilie
  • 1 ou
  • ulei
  • 2 linguri faina.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

cristina i. (Chef de cuisine)

Simplu si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Fursecuri fragede