Se aseaza pe toate feliile de paine cateva cuburi de unt si cateva felii de usturoi. Apoi se aseaza pe toate feliile de paine, cate o felie de gouda light (cascaval dietetic), iar pe 2 felii se adauga jambonul presat degresat. Se lipesc feliile de paine cu cascavalul si jambonul, doua cate doua. Se aseaza fellile la grill sau se prajesc intr-o tigaie de teflon sau la cuptor, 2-4 minute, pana se topeste cascavalul.
Se poate servi cu salata.
Cuisine d'Eugénia http://eugeniadeladcuisine.blogspot.com
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii