Se aseaza pe toate feliile de paine cateva cuburi de unt si cateva felii de usturoi. Apoi se aseaza pe toate feliile de paine, cate o felie de gouda light (cascaval dietetic), iar pe 2 felii se adauga jambonul presat degresat. Se lipesc feliile de paine cu cascavalul si jambonul, doua cate doua. Se aseaza fellile la grill sau se prajesc intr-o tigaie de teflon sau la cuptor, 2-4 minute, pana se topeste cascavalul.
Se poate servi cu salata.
Cuisine d'Eugénia http://eugeniadeladcuisine.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii