Se toaca ceapa impreuna cu usturoiul, sau se bat cu blenderul pentru a se obtine o compozitie cat mai cremoasa.
Se pun la calit in ulei incins in prealabil pana prind o culoare usor maronie.Se adauga ficatul si pipotelele spalate si tocate in masina de tocat.
Se prajesct toate ingredentele la flacara nare, se adauga si paharul cu vin si se lasa pe foc pana ce vinul este aproape evaporat.Se adauga hamsiile si caperele tocate si se mai lasa pe foc amestecandu-se pana se obtine o crema omogena.
Dupa ce l-ati luat de pe foc se mai toaca odata cu blenderul pentru omogenizare, pana se creaza o pasta ca aceea pentru pateu.
Painea se feliaza in portiuni cat mai micute, se adauga pasta obtinuta peste dupa care se pun in jur de 4 5 minute in cuptorul incins in prealabil sau 3 minute in cuptorul cu microunde. Se scot din cuptor si se servesc ornate cu putin patrunjel. Aceasta este o reteta invatata in Toscana si face parte din categoria Antipasti italiani.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii