autor:

www.divainbucatarie.ro

» » Aperitive

CROSTINI CU BRANZA DE CAPRA, PROSCIUTTO SI STRUGURI

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2013

Ingrediente
1 bagheta, 160 g branza de capra, 8-10 felii prosciutto, 1 ciorchine struguri albi, 1 ciorchine struguri negri, , Pentru dressing:, 2 linguri otet balsamic, 3 linguri ulei masline, 1 lingura miere de albine, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Taiem feliile de paine si le punem in cuptorul preincalzit la 200 grade C pana devin aurii. Le scoatem si le lasam sa raceasca. Punem pe fiecare felie de paine branza de capra, ungem cu dressing, apoi asezam prosciutto si jumatati de boabe de strugure.
Asta e tot, dragii mei!
Pofta buna va doresc!
Daca ti-a placut reteta noastra "CROSTINI CU BRANZA DE CAPRA, PROSCIUTTO SI STRUGURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Börek - placinta turceasca cu branza si patrunjel

Börek - placinta turceasca cu branza si patrunjel

Foile de placinta Yufka se gasesc la magazinele cu profil turcesc (ex: Cutiul de Aur, zona Ritmului)

9 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bagheta umpluta

Bagheta umpluta

Pentru inceput taiem bagheta in 2 si o scobim de miez, dar cu grija sa nu o rupem. Intr-un bol

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • 160 g branza de capra
  • 8-10 felii prosciutto
  • 1 ciorchine struguri albi
  • 1 ciorchine struguri negri
  • Pentru dressing:
  • 2 linguri otet balsamic
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 lingura miere de albine
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de www.divainbucatarie.ro
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem rondele de cca 1 cm grosime. Nu ii saram pentru a nu se

27 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive
Mancare de mazare cu curcan

Mancare de mazare cu curcan

Mazarea curatata si spalata o punem la fiert. In acest timp calim ceapa, apoi, adaugam legumele si

38 voturi    19 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Aperitive din branza de vaci