CROSTINI CU BRANZA DE CAPRA, PROSCIUTTO SI STRUGURI

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
CROSTINI CU BRANZA DE CAPRA, PROSCIUTTO SI STRUGURI

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • 160 g branza de capra
  • 8-10 felii prosciutto
  • 1 ciorchine struguri albi
  • 1 ciorchine struguri negri
  • Pentru dressing:
  • 2 linguri otet balsamic
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 lingura miere de albine
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiem feliile de paine si le punem in cuptorul preincalzit la 200 grade C pana devin aurii. Le scoatem si le lasam sa raceasca. Punem pe fiecare felie de paine branza de capra, ungem cu dressing, apoi asezam prosciutto si jumatati de boabe de strugure.

Asta e tot, dragii mei!

Pofta buna va doresc!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise