autor:

www.divainbucatarie.ro

» » Aperitive

CROSTINI CU BRANZA DE CAPRA, PROSCIUTTO SI STRUGURI

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2013

Ingrediente
1 bagheta, 160 g branza de capra, 8-10 felii prosciutto, 1 ciorchine struguri albi, 1 ciorchine struguri negri, , Pentru dressing:, 2 linguri otet balsamic, 3 linguri ulei masline, 1 lingura miere de albine, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Taiem feliile de paine si le punem in cuptorul preincalzit la 200 grade C pana devin aurii. Le scoatem si le lasam sa raceasca. Punem pe fiecare felie de paine branza de capra, ungem cu dressing, apoi asezam prosciutto si jumatati de boabe de strugure.
Asta e tot, dragii mei!
Pofta buna va doresc!
Daca ti-a placut reteta noastra "CROSTINI CU BRANZA DE CAPRA, PROSCIUTTO SI STRUGURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • 160 g branza de capra
  • 8-10 felii prosciutto
  • 1 ciorchine struguri albi
  • 1 ciorchine struguri negri
  • Pentru dressing:
  • 2 linguri otet balsamic
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 lingura miere de albine
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de www.divainbucatarie.ro
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem rondele de cca 1 cm grosime. Nu ii saram pentru a nu se

28 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive
Mancare de mazare cu curcan

Mancare de mazare cu curcan

Mazarea curatata si spalata o punem la fiert. In acest timp calim ceapa, apoi, adaugam legumele si

46 voturi    19 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
smantana cu branza si mamaliguta