autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Crostini cu pesto

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 31 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 31 mai 2009

Ingrediente
pentru pesto:, 3 cesti busuioc verde (sau 1/2 busuioc,1/2 patrunjel verde), 1/3 ceasca vinegreta(adica ulei,otet,sare si piper amestecate bine -eu le pun intr-un borcan cu capac si agit bine), 1/3 ceasca parmezan ras, , 1/4 ceasca parmezan ras, o cutie Philadelphia (sau alta brinza crema), o piine frantuzeasca taiata felii,prajite usor

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

In blender se pun busuiocul,1/3 ceasca parmezan si vinegreta ,se amesteca sa devina pasta.

Pe feliile de piine se pune brinza crema,deasupra amestecul de pesto ;se presara cu restul de parmezan ras
Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)

cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)

cascavalul se taie dupa preferinta,ouale se bat cu sare si piper,apoi dam cascavalul prin faina ,ou

7 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Crema de branza cu ciuperci

Crema de branza cu ciuperci

Spalam ciupercile, le punem la fiert pentru 20 de minute cu sare si piper. Dupa acest timp, le luam

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • pentru pesto:
  • 3 cesti busuioc verde (sau 1/2 busuioc,1/2 patrunjel verde)
  • 1/3 ceasca vinegreta(adica ulei,otet,sare si piper amestecate bine -eu le pun intr-un borcan cu capac si agit bine)
  • 1/3 ceasca parmezan ras
  • 1/4 ceasca parmezan ras
  • o cutie Philadelphia (sau alta brinza crema)
  • o piine frantuzeasca taiata felii,prajite usor

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Gogosele din cartofi cu porumb