autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Crostini cu pesto

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 31 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 31 mai 2009

Ingrediente
pentru pesto:, 3 cesti busuioc verde (sau 1/2 busuioc,1/2 patrunjel verde), 1/3 ceasca vinegreta(adica ulei,otet,sare si piper amestecate bine -eu le pun intr-un borcan cu capac si agit bine), 1/3 ceasca parmezan ras, , 1/4 ceasca parmezan ras, o cutie Philadelphia (sau alta brinza crema), o piine frantuzeasca taiata felii,prajite usor

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

In blender se pun busuiocul,1/3 ceasca parmezan si vinegreta ,se amesteca sa devina pasta.

Pe feliile de piine se pune brinza crema,deasupra amestecul de pesto ;se presara cu restul de parmezan ras
Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Branză Topita de casa

Branză Topita de casa

In laptele fiert se opareste branza circa 2 minute, pana se alege zerul de rest. Se pune la scurs

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Bilute cu telemea

Bilute cu telemea

Intr-un bol se bat ouale spuma, peste care se rade telemeaua. Se adauga piperul, apoi praful de copt

5 voturi    4 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • pentru pesto:
  • 3 cesti busuioc verde (sau 1/2 busuioc,1/2 patrunjel verde)
  • 1/3 ceasca vinegreta(adica ulei,otet,sare si piper amestecate bine -eu le pun intr-un borcan cu capac si agit bine)
  • 1/3 ceasca parmezan ras
  • 1/4 ceasca parmezan ras
  • o cutie Philadelphia (sau alta brinza crema)
  • o piine frantuzeasca taiata felii,prajite usor

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Vinete cu sos tomat si feta