autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Crostini cu pesto

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 31 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 31 mai 2009

Ingrediente
pentru pesto:, 3 cesti busuioc verde (sau 1/2 busuioc,1/2 patrunjel verde), 1/3 ceasca vinegreta(adica ulei,otet,sare si piper amestecate bine -eu le pun intr-un borcan cu capac si agit bine), 1/3 ceasca parmezan ras, , 1/4 ceasca parmezan ras, o cutie Philadelphia (sau alta brinza crema), o piine frantuzeasca taiata felii,prajite usor

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

In blender se pun busuiocul,1/3 ceasca parmezan si vinegreta ,se amesteca sa devina pasta.

Pe feliile de piine se pune brinza crema,deasupra amestecul de pesto ;se presara cu restul de parmezan ras
Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu branza, verdeata si porumb in foietaj

Placinta cu branza, verdeata si porumb in foietaj

Punem aluatul la dezghetat cu o seara inainte de a face placinta. Framantam branza cu mana si o

3 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Stelute cu pasta de branza

Stelute cu pasta de branza

Mixez branza cu celelalte ingrediente pana obtin o pasta omogena, fina.Adaug verdeata. Sfecla curatata,o

14 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • pentru pesto:
  • 3 cesti busuioc verde (sau 1/2 busuioc,1/2 patrunjel verde)
  • 1/3 ceasca vinegreta(adica ulei,otet,sare si piper amestecate bine -eu le pun intr-un borcan cu capac si agit bine)
  • 1/3 ceasca parmezan ras
  • 1/4 ceasca parmezan ras
  • o cutie Philadelphia (sau alta brinza crema)
  • o piine frantuzeasca taiata felii,prajite usor

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu branza (aperitiv sau desert)