autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Crostini cu pesto

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 31 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 31 mai 2009

Ingrediente
pentru pesto:, 3 cesti busuioc verde (sau 1/2 busuioc,1/2 patrunjel verde), 1/3 ceasca vinegreta(adica ulei,otet,sare si piper amestecate bine -eu le pun intr-un borcan cu capac si agit bine), 1/3 ceasca parmezan ras, , 1/4 ceasca parmezan ras, o cutie Philadelphia (sau alta brinza crema), o piine frantuzeasca taiata felii,prajite usor

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

In blender se pun busuiocul,1/3 ceasca parmezan si vinegreta ,se amesteca sa devina pasta.

Pe feliile de piine se pune brinza crema,deasupra amestecul de pesto ;se presara cu restul de parmezan ras
Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
APERITIVE ANDI

APERITIVE ANDI

Drojdia se pune cu putin zahar si lapte caldut sa se ridice, se amesteca apoi cu faina, margarina,

18 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Placinte cu branza si ardei

Placinte cu branza si ardei

Faina se amesteca cu 1 lingurita de sare. Drojdia o amestecam cu 1 lingurita de zahar, adaugam apa

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • pentru pesto:
  • 3 cesti busuioc verde (sau 1/2 busuioc,1/2 patrunjel verde)
  • 1/3 ceasca vinegreta(adica ulei,otet,sare si piper amestecate bine -eu le pun intr-un borcan cu capac si agit bine)
  • 1/3 ceasca parmezan ras
  • 1/4 ceasca parmezan ras
  • o cutie Philadelphia (sau alta brinza crema)
  • o piine frantuzeasca taiata felii,prajite usor

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
ARDEI UMPLUT CU PASTA DE BRANZA SI MASLINE