autor:

Fara foto

» » Aperitive

Crostini cu piure de vinete

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 bucati): 1 vanata, , zeama de la 1/2 lamaie, , 1 ardei gras, , 1 catel de usturoi, , 1 lingura ulei de masline, , sare, , piper., In plus: 8 felii de paine alba, , 1 catel de usturoi, , 3-4 linguri ulei de masline, , busuioc.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se coace vanata, se curata de coaja, se toaca ceva mai mare si se stropeste cu zeama de lamaie. Ardeiul curatat se taie cubulete, iar usturoiul se curata de coaja. Se face un piure (in mixer) din vinete, ardei si usturoi, se adauga uleiul si se gusta de sare.

Se acopera feliile de paine cu un strat de piure de vinete si se presara cu busuioc
Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu piure de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu somon fume si branza feta

Tarta cu somon fume si branza feta

Incalziti laptele impreuna un untul. Frecati bine ouale cu putina sare peste care adaugati zeama

2 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Chec de vara

Chec de vara

Se curata dovleacul si se da pe razatoare. Se presara putina sare pe el si se lasa cam 10 de minute,

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 bucati): 1 vanata
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 ardei gras
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper.
  • In plus: 8 felii de paine alba
  • 1 catel de usturoi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • busuioc.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Bruschete cu rosii, ardei si za'atar