Se spala merele si perele si se usuca.
Se spala merele si perele si se usuca. Se indeparteaza cotoarele si se taie cubulete.
Se amesteca merele si perele cu scortisoara pudra, 100 gr zahar, coaja rasa de portocala cu coniacul si se dau la cuptor.
Se farmiteaza turta dulce.
Se bat albusurile cu zaharul ramas pana ajung la consistenta unei bezele.
Se amesteca turta dulce farmitata cu o parte din bezea.
Se scoate vasul in care s-au copt merele si se pune deasupra turta dulce amestecata cu bezea.
Se tine la cuptor 10 minute, apoi se pune deasupra restul de bezea si se mai tine inca 10 minute.
Desertul se poate servi cald sau la temperatura camerei.
Pofta buna !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii