Crumble cu turta dulce, mere si pere

Se spala merele si perele si se usuca.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Crumble cu turta dulce, mere si pere

Ingrediente

  • 3 mere
  • 2 pere
  • 300 gr turta dulce
  • 4 albusuri
  • 250 gr zahar
  • 30 ml coniac
  • Scortisoara
  • Coaja rasa de portocala

Mod de preparare

Se spala merele si perele si se usuca. Se indeparteaza cotoarele si se taie cubulete.

Se amesteca merele si perele cu scortisoara pudra, 100 gr zahar, coaja rasa de portocala cu coniacul si se dau la cuptor.

Se farmiteaza turta dulce.

Se bat albusurile cu zaharul ramas pana ajung la consistenta unei bezele.

Se amesteca turta dulce farmitata cu o parte din bezea.

Se scoate vasul in care s-au copt merele si se pune deasupra turta dulce amestecata cu bezea.

Se tine la cuptor 10 minute, apoi se pune deasupra restul de bezea si se mai tine inca 10 minute.

Desertul se poate servi cald sau la temperatura camerei.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise