Se spala ardeii grasi, se taie jumatati (se lasa si cozile), se scot semintele si se taie putin partea de jos pt a se putea aseza pe platou.
Carnati taiati cubulete se pun intr-un castron, se adauga untul, patrunjelul verde tocat, branza de vaci, branza telemea rasa, ceapa tocata marunt si se omogenizeza bine. Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei si chimen, dupa gust.
Capetele se clatesc cu apa rece, se scurg, se taie jumatati si se incorporeaza in amestecul de branza. Se umplu ardei cu crema proaspata, se decoreaza cu felii subtiri de carnati, patrunjel verde si se introduc la frigider pana in momentul servirii.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii