autor:

andy andreea

» » , Aperitive, Aperitive

Ardei cu branza

Autor: andy andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andy andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 august 2012

Ingrediente
600 g ardei grasi rosi si galbeni, 100 g branza telemea, 100 g carnati uscati, 150 g g branza de vaci, 100 g unt, cateva fire de patrunjel verde, boia de ardei, chimen, 1 ceapa, sare, piper, 1 lg capere, Pt decor:, felii subtiri de carnati uscati, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala ardeii grasi, se taie jumatati (se lasa si cozile), se scot semintele si se taie putin partea de jos pt a se putea aseza pe platou.

Carnati taiati cubulete se pun intr-un castron, se adauga untul, patrunjelul verde tocat, branza de vaci, branza telemea rasa, ceapa tocata marunt si se omogenizeza bine. Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei si chimen, dupa gust.

Capetele se clatesc cu apa rece, se scurg, se taie jumatati si se incorporeaza in amestecul de branza. Se umplu ardei cu crema proaspata, se decoreaza cu felii subtiri de carnati, patrunjel verde si se introduc la frigider pana in momentul servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ardei gras umplut cu branza

Ardei gras umplut cu branza

Se spala ardeii si se taie pe lung in jumatati, dupa care pregatim crema de branza cu verdeata. Se

4 voturi    10 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Se amesteca toate ingredientele,ceapa se taie marunt si umplem ardeii,decoram si.....gata!!!!!!!!

2 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 600 g ardei grasi rosi si galbeni
  • 100 g branza telemea
  • 100 g carnati uscati
  • 150 g g branza de vaci
  • 100 g unt
  • cateva fire de patrunjel verde
  • boia de ardei
  • chimen
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 lg capere
  • Pt decor:
  • felii subtiri de carnati uscati
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de andy andreea
Cotlete cu ierburi aromate

Cotlete cu ierburi aromate

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se marunteste si verdeata si apoi si amesteca toate

0 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Cozonac cu trei umpluturi

Cozonac cu trei umpluturi

Se dizolva drojdia cu o lg de zahar, putin lapte caldut, o lg de faina si se lasa sa creasca intr-un

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Bilute de cartofi

Bilute de cartofi

Se fierb carofi in apa cu sare, se scurg, se curata de coaja si se piseaza bine.Se adauga untul topit,

2 voturi    0 comentarii
55 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Varzari