autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Dulciuri diverse

Cuajada de iaurt

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Ingrediente
1 iaurt natur, 2 ouă, 2 măsuri de faina (măsurate cu borcanul de iaurt), 4 măsuri de lapte, 2 măsuri de zahăr, 125 g de unt, scorţişoară

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Amestecă iaurtul cu untul moale. Adaugă ouăle, zahărul, laptele, făina şi amestecă bine. Foloseşte telul în formă de pară.
Unge cu margarină o formă rotundă.
Varsă în formă, pudrează cu scorţişoară şi pune la cuptorul preîncălzit la foc mic. Coace cam 40 minute. Serveşte rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuajada de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta pufoasa cu visine mari

Tarta pufoasa cu visine mari

Pana preparam placinta cuptorul sa fie aprins si incalzit normal. Intr-un bol mai mare se bat bine,

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu ciocolata si alune

Fursecuri cu ciocolata si alune

Topim ciocolata cu untul. Lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul si esenta de portocale, apoi

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 06 februarie 2010

    Suna f bine........

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Interesant...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 iaurt natur
  • 2 ouă
  • 2 măsuri de faina (măsurate cu borcanul de iaurt)
  • 4 măsuri de lapte
  • 2 măsuri de zahăr
  • 125 g de unt
  • scorţişoară

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

96 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Alice85 (Chef de cuisine)

Suna f bine........

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Clătite pufoase reţetă cu pepene galben