Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali si asezati pe fund feliile de paine .
Crema de branza se mixeaza impreuna cu smantana.
Adaugam somonul afumat taiat cubulete mici si mararul tocat marunt. Asezonam cu sare de mare si piper alb.
Punem gelatina intr-un castronel , completam cu cateva linguri de apa si o lasam 1 minut sa se hidrateze. Punem castronelul pe baie de aburi pana ce gelatina se dizolva de tot, fara sa ramana granule.
Adaugam gelatina astfel preparata in compozitie si omogenizam .
Rasturnam compozitia in tava peste feliile de paine.
Nivelam cu ajutorul unei spatule si dam la frigider pentru cel putin o ora. Daca va grabiti puteti baga 10 minute la congelator.
Scoatem apoi din tava cu ajutorul foliei aperitivul.
Cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit taiem cubulete si decoram cu trandafirasi din somon afumat si crengute de marar.
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Caietul cu retete.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii