autor:

mac myra

» » Aperitive

Cuburi de cas

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iulie 2009

Ingrediente
500 gr cas, 2 catei usturoi, 200 gr branza topita, sare, piper, boia dulce, patrunjel, marar, alune prajite

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se da casul prin razatoare si se amesteca cu usturoiul zdrobit si cu branza topita.Se sareaza,se pipereaza.Crema obtinuta se intinde pe o tava unsa cu ulei.Foaia sa fie de macar 1 cm.Se acopera si se da la rece 1 h.
Se taie crema cuburi,se infinge fiecare cub intr o scobitoare.
Cu ajutorul scobitorii se tavaleste fiecare cub de cas prin cate o compozitie:marar,boia,piper,verdeata tocata marunt sau alune prajite si pisate.
E un aperitiv delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi de cas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Patricia Iordache

    Patricia Iordache (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Am salvat reteta si voi incerca!

  • Sidy , 27 august 2009

    Gustos si tare interesant !!! Merita incercat !!!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Foarte interesant.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 august 2009

      Cred ca e delicios si aspectuos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 gr cas
  • 2 catei usturoi
  • 200 gr branza topita
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • patrunjel
  • marar
  • alune prajite

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

14 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

36 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

4 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Patricia Iordache (Chef de cuisine)

Am salvat reteta si voi incerca!

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pogacele cu cascaval