Se da casul prin razatoare si se amesteca cu usturoiul zdrobit si cu branza topita.Se sareaza,se pipereaza.Crema obtinuta se intinde pe o tava unsa cu ulei.Foaia sa fie de macar 1 cm.Se acopera si se da la rece 1 h.
Se taie crema cuburi,se infinge fiecare cub intr o scobitoare.
Cu ajutorul scobitorii se tavaleste fiecare cub de cas prin cate o compozitie:marar,boia,piper,verdeata tocata marunt sau alune prajite si pisate.
E un aperitiv delicios.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii