autor:

mac myra

» » Aperitive

Cuburi de cas

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iulie 2009

Ingrediente
500 gr cas, 2 catei usturoi, 200 gr branza topita, sare, piper, boia dulce, patrunjel, marar, alune prajite

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se da casul prin razatoare si se amesteca cu usturoiul zdrobit si cu branza topita.Se sareaza,se pipereaza.Crema obtinuta se intinde pe o tava unsa cu ulei.Foaia sa fie de macar 1 cm.Se acopera si se da la rece 1 h.
Se taie crema cuburi,se infinge fiecare cub intr o scobitoare.
Cu ajutorul scobitorii se tavaleste fiecare cub de cas prin cate o compozitie:marar,boia,piper,verdeata tocata marunt sau alune prajite si pisate.
E un aperitiv delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi de cas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza

"Labaneh" cu coriandru verde si ardei iute

Prepararea iaurtului(”laban”) Se incalzeste laptele la foc mic pana fierbe; se lasa sa se raceasca

10 voturi    4 comentarii
28h
Aperitive cu brinza
Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Se amesteca toate ingredientele,ceapa se taie marunt si umplem ardeii,decoram si.....gata!!!!!!!!

2 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Patricia Iordache

    Patricia Iordache (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Am salvat reteta si voi incerca!

  • Fara foto

    Sidy , 27 august 2009

    Gustos si tare interesant !!! Merita incercat !!!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Foarte interesant.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 august 2009

      Cred ca e delicios si aspectuos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 gr cas
  • 2 catei usturoi
  • 200 gr branza topita
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • patrunjel
  • marar
  • alune prajite

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

10 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

1 vot    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Patricia Iordache (Chef de cuisine)

Am salvat reteta si voi incerca!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
ARDEI UMPLUT CU PASTA DE BRANZA SI MASLINE