Se faramiteaza foile de napolitana, se pune laptele praf, zaharul si se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se margarina sau untul si se amesteca, de fapt se framanta, se adauga rom dupa gust si consistenta, sa nu se inmoaie amestecul prea mult. La urma se adauga stafide, nuci prajite macinate sau zdrobite (se simt mai bine). Dupa ce se omogenizeaza se poate lasa putin, 10-15 minute, pentru ca napolitanele sa absoarba aromele.
Se fac cugle (bombe) si se dau prin cocos. Daca sunteti dotati cu rabdare, se poate pune o visina (din visinata) la mijloc. In loc de visine se pot pune alune de padure.
Se pot tine la frigider pentru a se intari putin.
Pentru a realiza o cugla mai aspectoasa, mai sferica, se poate modela cu mainile umede...
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii