cuib aromat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg biscuiti
  • 500 g zahar
  • 200 g margarina
  • esenta de rom
  • 1 borcan dulceata de portocale
  • 2 prtocale.

Mod de preparare

Biscuitii se sfarama cu ajutorul unui sucitor..Separat se prepara un sirop din sucul de la cele 2 portocale, zahar, margarina, rom si putina apa.Se lasa pe foc pana se leaga bine.Se toarna siropul peste biscuitii sfaramat si se amesteca usor.Se tapeteaza cateva cesti cu folie de aluminiu sau celofan si se toarna compozitia , apasand bine ca sa se taseze si produsul finit sa fie uniform.

Se dau cestile la rece cel putin o ora si se serveste,, cuibul,, cu dulceata.Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor