Se framanta faina cu margarina,galbenusurle cu drojdia in muiata in putin lapte caldut si zaharul pudra.Apoi toata compozitia se imparte in 4 turte.
Apoi albusurile se bat spuma cu zaharul pudra unde apoi se adauga nuca macinata.
Se intinde o turta si apoi se unge cu crema unde apoi se ruleaza si se face o rulada unde se taie rulada in bucati cam de 1 cm.
Se unge tava si se pun bucatile unde se dau la cuptor.
Cand sunt gata se pudreaza cu zahar pudra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii