Reteta postata pe: 25 octombrie 2010
Ingrediente
Pt blat:, 500 g faina, 250 g margarina, 5 galbenusuri, un cub de drojdie, 3 linguri de zahar pudra, Pt. crema :, 5 albusuri, 250 g zahar pudra, 250 g nuca macinata
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se framanta faina cu margarina,galbenusurle cu drojdia in muiata in putin lapte caldut si zaharul pudra.Apoi toata compozitia se imparte in 4 turte.
Apoi albusurile se bat spuma cu zaharul pudra unde apoi se adauga nuca macinata.
Se intinde o turta si apoi se unge cu crema unde apoi se ruleaza si se face o rulada unde se taie rulada in bucati cam de 1 cm.
Se unge tava si se pun bucatile unde se dau la cuptor.
Cand sunt gata se pudreaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de viespe" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Dizolvam drojdia cu 2 linguri de faina, 1 lingura de zahar si 2 linguri de apa calduta. O lasam 5
13 voturi
4 comentarii
1h 30 min
Incepeti prin a faramita drojdia intr-un bol la care se adauga putin lapte cat sa acopere drojdia,
7 voturi
2 comentarii
2h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010
Foarte bune!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010
Super bune...Fiicei mele ii plac tare mult...
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010
Aratã delicios!!! felicitãri :)