autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Cupa cu agrise si crema de iaurt

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 august 2009

Ingrediente
250g agrise verzi,1/2 baton de vanilie,100g zahar,200g branza de vaci,150g iaurt,suc de lamaie, amarettini(fursecuri cu migdale)

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata agrisele si se asaza intr-o oala impreuna cu batonul de vanilie crestat pe lung si miezul;se adauga 50g zahar si 2 linguri de apa.Se da intr-un clocot si se fierb 2 minute la foc moale,dupa care se lasa sa se racoreasca.

Branza se amesteca cu iaurtul si restul de zahar.Se adauga suc de lamaie dupa gust.

Se scoate pastaia de vanilie din compotul de agrise si se repartizeaza in 4 pahare de desert.Deasupra se asaza crema de branza,iar peste se presara amarettini zdrobiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupa cu agrise si crema de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Brownie cu migdale

Brownie cu migdale

Cantarim cele 4 oua sparte intr-un bol. Cantitatea acestora va fi si cea pentru faina, zahar, unt

9 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Muffins cu fulgi de ciocolata

Muffins cu fulgi de ciocolata

Faina am amestecat-o cu praful de copt si zaharul iar margarina am topit-o in lapte.Am combinat apoi

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 250g agrise verzi,1/2 baton de vanilie,100g zahar,200g branza de vaci,150g iaurt,suc de lamaie, amarettini(fursecuri cu migdale)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cozonac cu ciocolata si nuca.