Se curata agrisele si se asaza intr-o oala impreuna cu batonul de vanilie crestat pe lung si miezul;se adauga 50g zahar si 2 linguri de apa.Se da intr-un clocot si se fierb 2 minute la foc moale,dupa care se lasa sa se racoreasca.
Branza se amesteca cu iaurtul si restul de zahar.Se adauga suc de lamaie dupa gust.
Se scoate pastaia de vanilie din compotul de agrise si se repartizeaza in 4 pahare de desert.Deasupra se asaza crema de branza,iar peste se presara amarettini zdrobiti.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii