Se curata agrisele si se asaza intr-o oala impreuna cu batonul de vanilie crestat pe lung si miezul;se adauga 50g zahar si 2 linguri de apa.Se da intr-un clocot si se fierb 2 minute la foc moale,dupa care se lasa sa se racoreasca.
Branza se amesteca cu iaurtul si restul de zahar.Se adauga suc de lamaie dupa gust.
Se scoate pastaia de vanilie din compotul de agrise si se repartizeaza in 4 pahare de desert.Deasupra se asaza crema de branza,iar peste se presara amarettini zdrobiti.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii