Luati ouale si mixati-le, ca pentru omleta, impreuna cu laptele condensat.
Terciuiti cu furculita, bine de tot, n-are rost de mazgaliti blenderul pentru doua banane supercoapte. Amestecati-le apoi cu crema de oua si lapte condensat. Adaugati faina si praful de copt si mixati. Puneti cu lingura in formele unse cu unt, sau in hartiutele pentru briose/muffins si dati la cuptor pana se coc, foc mediu-moderat. Faceti testul cu scobitoarea. Scoateti-le si lasati-le pana se racesc complet pe un gratar metalic.
Frisca lichida o mixati cu zaharul pudra pana ce sta.
Ornati cu ea prajituricile... decorati cu ce aveti la indemana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii