1.Batem albusurile foarte bine spuma cu putina sare.
2.Untul cu zaharul si coarja de la cele 2 lamai le bati bine cu mixerul
3.Amestecul de unt cu zaharul batut bine al punem peste albusurile batute spuma si mai mixati inca 2-3 min bine pana ce se topeste zaharul bine si nu se mai simte.
4.Adaugati si laptele peste si la urma adaugati si faina cu praful de copt si mixati pina ce devine un aluat mai gros
5.Adaugati si esentele.
6.Incingeti bine cuptorul la 180 grade celsius.
7.Umpleti formee de cupcakes cu compozitia rezultata 3/4 o sa vedeti si in poze!
8.Le dati la cuptor pentru 25-30 min pana trece testul cu scobitoarea
9.Le scoateti si le ornati cu ce crema doriti eu le-am ornat cu crema de ciocolata desi eu zic ca merge mai bine fara acea crema ca este foarte dulce!
Prepararea cremei:
1.Topiti ciocolata si apoi racitio bine
2.Ciocolata topita si cu untul le mixam bine spuma apoi adaugam esenta si laptele si mai mixati 1-2 min.
3.Punem crema rezultata intr-un pos sau o punga si le ornati dupa preferinte!
Mi-au ensit 24 de bucati!
Va doresc pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii