Preincalzim cuptorul la 180 de grade si preparam formele sau cupele pentru cupcakes, circa 24 forme medii.
Pentru umplutura: topim zaharul si il racim, il amestecam cu scortisoara.
Preparam aluatul pentru cupcakes. Topim untul si il racim. Intr-un bol amestecam ingredientele uscate: faina, zaharul, sarea si praful de copt. Adaugam untul, ouale intregi, smantana si vanilia. Mixam cu un tel doar pana faina este incorporata, nu exageram cu mixatul. Umplem un sfert din cupe cu aluat, in mijlocul fiecarei cupe punem o lingurita din umplutura, preparata cu zahar brun si scortisoara. Peste umplutura punem aluat pana ajungem la 1/4 din inaltimea cupei.
Coacem 15-18 minute la 180 grade. Pana se racesc, preparam glazura din zaharul pudra si zeama de portocale. Punem zaharul pudra intr-un castronas si adaugam zeama de portocale putin cate putin, amestecam pana se omogenizeaza. Glazuram fiecare cupcake cu o lingura din compozitie.
Pofta buna!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii