Ingrediente
Aluat:, -125 grame zahar pudra, -175 grame faina, -150 grame unt moale, -3 oua, -1 lingurita esenta vanilie, , Crema:, -150 grame zahar pudra foarte fin, -150 grame unt moale, -1 lingurita esenta vanilie (se poate inlocui cu ce aroma doriti), -coloranti alimentari, -1 varf de cutit de sare de lamaie, , Decor:, -sprinkels colorate
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
10 voturi
Mod de preparare
Se sparg ouale si se bat usor cu furculita.
Peste, se pun restul ingredientelor si se amesteca cu mixerul 2 minute pana compozitia devine cremoasa.
Intr-o tava se aseaza formele de hartie, sau de metal (trebuie unse in prealabil cu unt).
Cuptorul se preincalzeste la 180 de grade C.
Se coc timp de 10 minute, depinde de cuptor. Incercati cu o scobitoare.
Se scot din tava si se lasa la racit pentru a fi unse cu crema si decorate.
Crema:
Se amesteca untul cu zaharul pudra cu mixerul pana devine cremos.
Apoi se adauga aroma , sarea de lamaie nediluata si colorantii.
Daca doriti mai multe culori, se imparte crema si se pun culori si arome diferite.
Decorare:
Dupa ce s-au racit prajiturile, se scot din formele de hartie si se ung cu crema.
Folositi o spatula sau un cutit lat pentru un aspect uniform.
Puteti incerca diverse inflorituri peste crema de baza.
Peste se imprastie sprinkels colorate.
Va urez pofta buna!
Aceasta este reteta pentru faimoasele cupcakes. Sunt extrem de gustoase si pe placul intregii familii.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 august 2009
Felicitari! Sunt foarte aspectuoase
Anonim , 27 august 2009
Cred ca sunt foarte gustoase....... felicitari.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 august 2009
Arata foarte bine si in mod sigur sunt tare delicioase...