autor:

mariana scarlat

» » Aperitive

Cupe de parizer umplute cu legume

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Ingrediente
-200g parizer tăiat în 6 felii, -1/2 lingură untură, -1 lingură unt, -250g mazăre, -1 ou răscopt, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Felile de parizer cu coajă se prăjesc uşor în untură numai pe o parte; marginile feliei se strâng şi formează o cupă. Cupele obţinute se aşază pe farfuria de servit şi fiecare se umple cu o lingură de mazăre fiartă în apă sărată şi opărită cu unt. Peste mazăre se pune un rotocol de ou răscopt.
Cupele se pot umple şi cu morcovi fierţi sau cu felioare subţiri de cartoi fierţi.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupe de parizer umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

    O idee foarte buna,cred ca sunt foarte bune.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -200g parizer tăiat în 6 felii
  • -1/2 lingură untură
  • -1 lingură unt
  • -250g mazăre
  • -1 ou răscopt
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

10 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

2 voturi    5 comentarii
45 min
Prajituri
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O idee foarte buna,cred ca sunt foarte bune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulade cu Prosciutto e Filadelfia