autor:

mariana scarlat

» » Aperitive

Cupe de parizer umplute cu legume

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Ingrediente
-200g parizer tăiat în 6 felii, -1/2 lingură untură, -1 lingură unt, -250g mazăre, -1 ou răscopt, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Felile de parizer cu coajă se prăjesc uşor în untură numai pe o parte; marginile feliei se strâng şi formează o cupă. Cupele obţinute se aşază pe farfuria de servit şi fiecare se umple cu o lingură de mazăre fiartă în apă sărată şi opărită cu unt. Peste mazăre se pune un rotocol de ou răscopt.
Cupele se pot umple şi cu morcovi fierţi sau cu felioare subţiri de cartoi fierţi.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupe de parizer umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv

Aperitiv

Ouale se bat bine cu sare si piper apoi adaugam salamul (pastrama ,kaizerul...sau ce doriti)taiat

3 voturi    9 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde

Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde

Spalati salata verde si rosia, curatati si spalati cepele. Puneti intr-un blender branza feta si

22 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

    O idee foarte buna,cred ca sunt foarte bune.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -200g parizer tăiat în 6 felii
  • -1/2 lingură untură
  • -1 lingură unt
  • -250g mazăre
  • -1 ou răscopt
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

10 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O idee foarte buna,cred ca sunt foarte bune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Drob de pasare