Luam un cutit cu varf, bine ascutit si sectionam pepenele galben in jumatate, in forma zimtata (pentru ai conferi un aspect mai placut). Cu ajutorul unui dispozitiv de scobit (sau cu o lingurita, in lipsa acestuia) scoatem tot miezul de pepene, in forme rotunjoare si-l punem intrun bol. Spalam restul de fructe si le taiem in felii, patrate sau cum doreste fiecare. Cele doua grapefruit-uri le stoarcem, sucul se va consuma separate, ca atare, iar cupele le vom folosim.
Umplem cele 6 cupe, cu bucatile de fructe, deasupra lor punem cate o lingurita de miere (obtional) iar pentru decor ramane la fantezia fiecareia.
Eu am folosit o crenguta de menta proaspata si cateva firicele de ciocolata neagra si alba data pe razatoarea mica.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii