autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Cupe Padurea Neagra

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Ingrediente
1 plic budinca de ciocolata, ml lapte, borcancompot de visine,250g branza de vaci,,200 ml frisca ,1 lingura zahar,20 g ciocolata amaruie rasa

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se prepara o budinca din praful din plic si lapte,conform indicatiilor de pe ambalaj.Se pune budinca intr-un castron,se acopera cu o folie si se da la frigider.Scoatem visinele din compot sa se scurga.
In budinca rece inglobam branza si batem cu mixerul.
Separat batem frisca cu zaharul.
Asezam in pahare de desert straturi succesive de crema de ciocolata,visine si frisca.Presaram deasupra ciocolata rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupe Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu capsiuni

Tarta cu capsiuni

Mod de preparare: Crusta: Se incorporeaza faina cu untul, cu ajutorul degetelor pana cand compozitia

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Chec alb negru

Chec alb negru

Intii se ung 2 tavi lunguiete cu putin unt si se tapeteaza cu faina. compozitia alba.-Se bate

5 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    E mai bine daca pregatesti budinca in casa.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Suna bine,o sa o fac si eu,doar ca eu fac budinca in casa,cea de la plic nu prea imi place.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Delicios!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 plic budinca de ciocolata, ml lapte, borcancompot de visine,250g branza de vaci,,200 ml frisca ,1 lingura zahar,20 g ciocolata amaruie rasa

Raporteaza reteta

zana b. (Chef de cuisine)

E mai bine daca pregatesti budinca in casa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gogosi - Ciambelle