autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Cupe Padurea Neagra

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Ingrediente
1 plic budinca de ciocolata, ml lapte, borcancompot de visine,250g branza de vaci,,200 ml frisca ,1 lingura zahar,20 g ciocolata amaruie rasa

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se prepara o budinca din praful din plic si lapte,conform indicatiilor de pe ambalaj.Se pune budinca intr-un castron,se acopera cu o folie si se da la frigider.Scoatem visinele din compot sa se scurga.
In budinca rece inglobam branza si batem cu mixerul.
Separat batem frisca cu zaharul.
Asezam in pahare de desert straturi succesive de crema de ciocolata,visine si frisca.Presaram deasupra ciocolata rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupe Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Dulceata de prune

Dulceata de prune

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor, se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare,

1 vot    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Mod de preparare: Amestecam ingredientele uscate: faina, praful de copt si cacaua. Se amesteca

3 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    E mai bine daca pregatesti budinca in casa.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Suna bine,o sa o fac si eu,doar ca eu fac budinca in casa,cea de la plic nu prea imi place.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Delicios!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 plic budinca de ciocolata, ml lapte, borcancompot de visine,250g branza de vaci,,200 ml frisca ,1 lingura zahar,20 g ciocolata amaruie rasa

Raporteaza reteta

zana b. (Chef de cuisine)

E mai bine daca pregatesti budinca in casa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Jeleu de morcovi