Cupe Padurea Neagra

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 plic budinca de ciocolata
  • 250 ml lapte
  • 1 borcancompot de visine
  • 250g branza de vaci
  • 200 ml frisca
  • 1 lingura zahar
  • 20 g ciocolata amaruie rasa

Mod de preparare

Se prepara o budinca din praful din plic si lapte,conform indicatiilor de pe ambalaj.Se pune budinca intr-un castron,se acopera cu o folie si se da la frigider.Scoatem visinele din compot sa se scurga.

In budinca rece inglobam branza si batem cu mixerul.

Separat batem frisca cu zaharul.

Asezam in pahare de desert straturi succesive de crema de ciocolata,visine si frisca.Presaram deasupra ciocolata rasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce decorata cu royal icing

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte.

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor