Se prepara o budinca din praful din plic si lapte,conform indicatiilor de pe ambalaj.Se pune budinca intr-un castron,se acopera cu o folie si se da la frigider.Scoatem visinele din compot sa se scurga.
In budinca rece inglobam branza si batem cu mixerul.
Separat batem frisca cu zaharul.
Asezam in pahare de desert straturi succesive de crema de ciocolata,visine si frisca.Presaram deasupra ciocolata rasa.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii