autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Cupe Padurea Neagra

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Ingrediente
1 plic budinca de ciocolata, ml lapte, borcancompot de visine,250g branza de vaci,,200 ml frisca ,1 lingura zahar,20 g ciocolata amaruie rasa

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se prepara o budinca din praful din plic si lapte,conform indicatiilor de pe ambalaj.Se pune budinca intr-un castron,se acopera cu o folie si se da la frigider.Scoatem visinele din compot sa se scurga.
In budinca rece inglobam branza si batem cu mixerul.
Separat batem frisca cu zaharul.
Asezam in pahare de desert straturi succesive de crema de ciocolata,visine si frisca.Presaram deasupra ciocolata rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupe Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosele cu rom

Gogosele cu rom

Intr-un castron se cerne faina si se amesteca impreuna cu praf de copt,se adauga rom,oua,sare si

7 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cozonac impletit ,cu nuca

Cozonac impletit ,cu nuca

Preparam maiaua..................intr-un vas punem 100 g de faina pe care o oparim cu 200 ml lapte

2 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    E mai bine daca pregatesti budinca in casa.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Suna bine,o sa o fac si eu,doar ca eu fac budinca in casa,cea de la plic nu prea imi place.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Delicios!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 plic budinca de ciocolata, ml lapte, borcancompot de visine,250g branza de vaci,,200 ml frisca ,1 lingura zahar,20 g ciocolata amaruie rasa

Raporteaza reteta

zana b. (Chef de cuisine)

E mai bine daca pregatesti budinca in casa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu nuci in chateau de vin alb