Capsunele se curata de codite, se spala sub jet de apa, se pun in blender si se fac piure. In craticioara in care vom pregati curdul, vom mixa galbenusurile cu zaharul, pana cand devin albicioase. Peste ele, vom adauga piureul de capsuni si amestecam bine.
Trecem craticioara pe foc mic. Amestecam continuu, pana cand crema se va ingrosa (cam 10 min.). Ca sa ne dam seama cand este gata, facem proba cu dosul lingurii. Inmuiem lingura in crema si pe dosul ei, vom trage o dara cu degetul, daca dara ramane, crema este gata. Oprim apoi focul si vom incorpora untul,putin,cate putin, amestecand intruna, pana cand il vom termina pe tot.
Lasam crema sa se raceasca si apoi o vam pune intr-un vas si putem tine la frigider, pana cand avem nevoie de ea. Cu crema asta delicioasa si parfumata, am umplut mini tarte.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii