Ingrediente
- 1kg cartofi, - 2 cepe, - 1 morcov, - 3-4 catei de usturoi, - 2 foi de dafin, - 2 lingurite de curry, - coriandru, - ghimbir, - ulei, - sare, - piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
2 voturi
Mod de preparare
Taie cartofii cubulete si pune-i la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti, scurge-i de apa, dar pastreaza din ea o jumatate de cana.
Separat taie ceapa marunt si caleste-o in ulei impreuna cu morcovul ras.
Adauga cubuletele de cartofi, usturoiul zdrobit, foile de dafin si putin piper, ghimbir si coriandru.
Presara praful de curry si amesteca usor ca sa nu se sfarame cartofii. Toarna apa pe care ai oprit-o in cana si lasa sa dea in cateva clocote.
constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010
O bunatate !