Curry de fasole uscata

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Curry de fasole uscata

Ingrediente

  • 500gr fasole uscata fiarta
  • 300ml passata di pomodoro - pasta de rosii (eu o prefer pe cea de la cirio)
  • 3 crenvursti vegetali
  • 1lg ceapa uscata
  • 1lg pastarnac uscat
  • 1lgț curry
  • 1/2lgț boia dulce
  • 1lgț usturoi granule
  • 1lgț mix de legume pentru manacaruri bio
  • 1/4lgț cimbru
  • 1/2lgț chillies jalapaneo sau ardei iute uscat
  • 1lg ulei
  • 1cana apa

Mod de preparare

Fasolea lasata la inmuiat peste noapte se pune la fiert pentru 1 ora, 1 ora si jumatate, in apa cu sare sau puteti sa o cumparati prefiarta, dar sa nu fie in suc de rosii. Eu am avut fiarta la congelator. Intr-un wok se pun toate condimentele cu crenvurstii, uleiul si jumatate din apa. Se lasa 1-2 minute, dupa care adaugam fasolea fiarta si sucul de rosii. Se mai lasa 1-2 minute si gata. la final puteti pune eventual niste patrunjel.

Va recomand sa nu excludeti nici un ingredient pentru ca altfel gustul nu va mai fi acelasi si vom avea doar o mancare simpla de fasole. Eu am servit-o ca atare, dar recomand sa fie servita cu lipii (voi pune in curand o reteta).

Pofta buna si sper sa va placa!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura