autor:

Tabita_Tabita

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Curry de fasole uscata

Autor: Tabita_Tabita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 20 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tabita_Tabita (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 20 februarie 2014

Ingrediente
500gr fasole uscata fiarta, 300ml passata di pomodoro - pasta de rosii (eu o prefer pe cea de la cirio), 3 crenvursti vegetali, 1lg ceapa uscata, 1lg pastarnac uscat, 1lgț curry, 1/2lgț boia dulce, 1lgț usturoi granule, 1lgț mix de legume pentru manacaruri bio, 1/4lgț cimbru, 1/2lgț chillies jalapaneo sau ardei iute uscat, 1lg ulei, 1cana apa

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Fasolea lasata la inmuiat peste noapte se pune la fiert pentru 1 ora, 1 ora si jumatate, in apa cu sare sau puteti sa o cumparati prefiarta, dar sa nu fie in suc de rosii. Eu am avut fiarta la congelator. Intr-un wok se pun toate condimentele cu crenvurstii, uleiul si jumatate din apa. Se lasa 1-2 minute, dupa care adaugam fasolea fiarta si sucul de rosii. Se mai lasa 1-2 minute si gata. la final puteti pune eventual niste patrunjel.



Va recomand sa nu excludeti nici un ingredient pentru ca altfel gustul nu va mai fi acelasi si vom avea doar o mancare simpla de fasole. Eu am servit-o ca atare, dar recomand sa fie servita cu lipii (voi pune in curand o reteta).



Pofta buna si sper sa va placa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Curry de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

1. Se spala ciupercile si se lasa la scurs. 2. Uleiul se pune intr-o tigaie si se incinge. 3. Ceapa

8 voturi    3 comentarii
1h
Retete vegetariene
Tarta cu spanac si urda

Tarta cu spanac si urda

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent in care punem foaia de aluat si o aranjam pe toata

1 vot    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 500gr fasole uscata fiarta
  • 300ml passata di pomodoro - pasta de rosii (eu o prefer pe cea de la cirio)
  • 3 crenvursti vegetali
  • 1lg ceapa uscata
  • 1lg pastarnac uscat
  • 1lgț curry
  • 1/2lgț boia dulce
  • 1lgț usturoi granule
  • 1lgț mix de legume pentru manacaruri bio
  • 1/4lgț cimbru
  • 1/2lgț chillies jalapaneo sau ardei iute uscat
  • 1lg ulei
  • 1cana apa

Raporteaza reteta

Retete
de Tabita_Tabita
Omleta de tofu cu ciuperci (reteta vegana)

Omleta de tofu cu ciuperci (reteta vegana)

Se toaca ceapa marunt si se caleste cu uleiul, jumatate de ceasca de apa si condimentele. Se adauga

1 vot    0 comentarii
10 min
Sandviciuri
Sarmalute cu bulgur

Sarmalute cu bulgur

Toate legumele (inclusiv cartofii) se taie marunt si se pun la calit cu o lingura de ulei si o cana

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Penne cu legume

Penne cu legume

Se pun pastele la fiert conform instrunctiunilor de pe ambalaj. Intre timp, se pun morcovii si broccoli

1 vot    0 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Pere posate in visinata