Rosiile si ceapa taiate cuburi se inabusa in 2 linguri de ulei de masline, se adauga sucul de lamaie, sarea, putin otet, zahar, menta si patrunjelul verde. Se pune o cana cu apa si se fierbe preparatul 5 minute. Se adauga peste cus-cus-ul fiert in abur si racit. Se decoreaza cu felii de lamaie.
Enjoy!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii