1. Se pun biscuitii intr-o punga de plastic si se zdrobesc in bucati marunte cu un facalet.
2. Se pun ciocolata, siropul si untul intr-un bol rezistent la caldura. Acestea se asaza intr-o baie de apa fierbinte. Se amesteca pana cand se topeste amestecul. Se scoate bolul din baia de apa si se opreste focul.
3. Bolul se ia cu o manusa de bucatarie, deoarece este foarte fierbinte. Se adauga si se amesteca fructele uscate si biscuitii zdrobiti. Acestea trebuie sa se acopere complet in ciocolata.
4. Se tapeteaza cu folie de aluminiu un bol pentru budinca de 570 ml. Se rastoarna amestecul in bol si se lasa la frigider timp de 2 ore. Se indeparteaza folia, se taie felii si se serveste!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii