Incalzeste bine cuptorul. Unge cu unt si tapeteaza cu faina doua tavi mari – de dimensiunea cuptorului tau – pentru prajituri. Amesteca faina cu celelalte prafuri. Adauga alunele si bucatelele de ciocolata.
Bate bine untul cu zaharul, pana se face o spuma. Adauga ouale, amesteca.
Adauga mixul de faina. Amesteca bine.
Intide o foaie cu podul palmei usor umezit. Taie prajiturele in forma de degetele si coace maxim 10 minute. Lasa loc intre ele pentru ca, la copt, cresc.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii