Am spălat ficăţeii de pui, după care i-am curăţat. Apoi am luat câte o bucăţică de ficat şi am învelit-o, rulând-o într-o feliuţă subţire de slăninuţă.
Normal se foloseşte bacon, dar nouă ne plac foarte tare cu slăninuţă, şi dacă se poate cu slăninuţă puţin afumată. Prietena mea Monya mi-a satisfăcut această mică dorinţă şi mi-a trimis nişte slăninuţă.... yummi-yummi.
Dar... să revenim la reţetă.... După ce i-am învelit în slăninuţă, i-am prins cu câte o scobitoare pentru a sta frumos şi a nu se dezveli la prăjit. Apoi am încins într-o tigaie nişte ulei şi i-am azvârlit acolo.... i-am prăjit frumos pe toate părţile... şi... gata....

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii