Ciupercile se spala si se taie marunt. Ceapa verde se taie marunt si impreuna cu mararul se calesc in cateva linguri de ulei (in bucataria chinezeasca,foc mare,timp scurt pentru a nu se pierde calitatile produsului).
Se adauga ciupercile si se lasa la foc domol 10-15 minute. Se adauga smantana, piperul si se sareaza dupa gust.
P.S. Suntem in postul Sfintei Maria,shi cred ca o puteti incerca,si chiar prepara pentru sarbatoare.
P.S.2 Reteta o stiu de mic copil,de la bunica,si acum am vazut ca se vand prin magazine ciuperci cu confirmarea institutelor de protectie a clientilor.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii