Ciupercile se spala si se taie marunt. Ceapa verde se taie marunt si impreuna cu mararul se calesc in cateva linguri de ulei (in bucataria chinezeasca,foc mare,timp scurt pentru a nu se pierde calitatile produsului).
Se adauga ciupercile si se lasa la foc domol 10-15 minute. Se adauga smantana, piperul si se sareaza dupa gust.
P.S. Suntem in postul Sfintei Maria,shi cred ca o puteti incerca,si chiar prepara pentru sarbatoare.
P.S.2 Reteta o stiu de mic copil,de la bunica,si acum am vazut ca se vand prin magazine ciuperci cu confirmarea institutelor de protectie a clientilor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii