autor:

LAVINIA ARDELEAN

» » Prajituri

Delicii cu ananas

Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 iulie 2011

Ingrediente
Blat, 7 oua,, 7 linguri de zahar,, 5 linguri de faina,, 2 linguri de cocos,, praf de copt, , Crema, o cutie compot de ananas,, 250 grame de zahar,, o budinca de vanilie,, 250 grame margarina,, o cutie de 200 ml frisca

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Pentru blat se bat albusele spuma apoi se adauga zaharul, galbenusele, nuca de cocos, faina si praful de copt. Se amesteca usor apoi se pune in tava imbracata in hartie de copt si se coace. Se scurge zeama de la compot si se completeaza cu apa pana la 500 ml. lichid. Budinca se prepara cu zeama de la compot se adauga zaharul apoi se lasa la racit.margarina se freaca spuma si se adauga cate o lingura de crema. Ananasul se taie cubulete si se adauga la crema.
Daca ti-a placut reteta noastra "Delicii cu ananas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Blat
  • 7 oua,
  • 7 linguri de zahar,
  • 5 linguri de faina,
  • 2 linguri de cocos,
  • praf de copt
  • Crema
  • o cutie compot de ananas,
  • 250 grame de zahar,
  • o budinca de vanilie,
  • 250 grame margarina,
  • o cutie de 200 ml frisca

Raporteaza reteta

Retete
de LAVINIA ARDELEAN
Prajitura cu crema capuccino

Prajitura cu crema capuccino

blat 1: se bat albusele spuma, se adauga zaharul, faina si nuca de cocos. Se unge o tava bine si

1 vot    1 comentariu
2h
Prajituri
Tort cu fructe

Tort cu fructe

6 galbenusuri se freaca spuma cu 250 gr. zahar separat gelatina se pune la inmuiat in apa calduta.

5 voturi    10 comentarii
2h
Torturi
TORT DE CIOCOLATA

TORT DE CIOCOLATA

Blat.se bat albusele bine apoi se adauga tot cate 2 ling.zahar se adauga galbenusele apoi nuca,faina

2 voturi    5 comentarii
2h
Torturi
Retete

din Prajituri

Pandispan cu zmeura si mure Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale. Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar. Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar. Amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta de visine cu migdale si bezea