Se unge cu unt o tava rotunda cu diametrul de 17 cm. Se zdrobesc biscuitii cu un sucitor pana se obtin firmituri nu foarte marunte.Se topeste untul cu mierea intr-o craticioara sau se pot topi si intr-un castron la cuptorul cu microunde, se amesteca stafidele cu biscuitii si cu cacaoa si apoi cu untul topit.Se pune amestecul in tava unsa cu unt si se preseaza cu dosul unei linguri, netezind astfel suprafata.Se topeste ciocolata, fie pe baie de aburi, fie la cuptorul cu microunde si se intinde apoi pe suprafata prajiturii, apoi se da la frigider 30 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii