Se curata cartofii de coaja, se taie in cubulete ca pentru piure si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt bine patrunsi, se scurg de apa, se trec prin sita si se amesteca cu galbenusurile de ou, smantana si cascavalul ras. - Se formeaza cu o lingura cocoloase sau se fac cu cornetul de rozete care se asaza pe tava din aragaz, unsa cu grasime. Se baga in cuptor si se coc 20 de minute, pana se auresc. Se presara, la alegere, cu boia sau cu chimen pisat si se servesc calde. (Merg de minune la bere.)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii