Decojim si taiem felii jumatate de banana, restul le pasam cu o furculita.
Dizolvam cafeaua in 15ml de apa fierbinte si amestecam cu bananele pasate.
Punem cu lingura putin amestec in recipiente, apoi presaram zahar, punem peste un strat de chefir si repetam procesul pana cand am terminat ingredientele.
Peste ultimul strat de chefir punem felii de banane si presaram alunele.
Se serveste rece, cel mai bine dupa 1 ora de cand a fost facut.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii