Desert cu banane si cafea

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Desert cu banane si cafea

Ingrediente

  • 4 banane
  • 15g cafea instant
  • 30g zahar brun
  • 250g chefir
  • 15g alune

Mod de preparare

Decojim si taiem felii jumatate de banana, restul le pasam cu o furculita.

Dizolvam cafeaua in 15ml de apa fierbinte si amestecam cu bananele pasate.

Punem cu lingura putin amestec in recipiente, apoi presaram zahar, punem peste un strat de chefir si repetam procesul pana cand am terminat ingredientele.

Peste ultimul strat de chefir punem felii de banane si presaram alunele.

Se serveste rece, cel mai bine dupa 1 ora de cand a fost facut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise