Se curata fructele de codite, se spala, se scurg intr-o strecuratoare si apoi se aseaza intr-un castron, preferabil din sticla, pastrandu-se cateva fructe si pentru ornat. Se stoarce lamaia iar cu sucul obtinut se stropesc fructele din vas, se acopera apoi vasul si se pune la rece cel putin un sfert de ora. Intre timp branza si zaharul trebuie frecate foarte bine . Albusurile se bat spuma adaugandu-se si un praf de sare. Se amesteca usor cu branza si cu fructele scoase din frigider. Pentru mai bune rezultate se recomanda pastrarea amestecului la frigider pentru inca o jumatate de ora, dupa care se scoate vasul, se orneaza cu restul fructelor si se serveste.
Un desert caruia nu-i pot rezista nici cei mai inveterati sustinatori ai dietelor! Dulce, racoritor, ispititor...yammi,yammi,yaaammmi
Pofta buna!!!!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii