autor:

Adriana K.D.

» » Dulciuri diverse

Desert cu capsuni

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 octombrie 2010

Ingrediente
o jumate kg de capsuni, 200-250 ml frisca, 100 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Eu am folosit capsuni din congelator puse de mine,adica am pus intr-o punga o jumate de kg de capsuni curatate si splate si peste ele am pus 100g zahar.
Cand vreau sa folosesc capsuni le scot cu zi inainte si le pun in frigider ca sa se dezghete treptat apoi le scot la temperatura camerei sile folosesc.
Intr-un pahar pt desert am pus un rand de frisca unul de capsuni si tot asa.
Cel mai simplu desert si cel mai gustos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Desert la pahar - capsuni

Desert la pahar - capsuni

Ce faci cand ai cateva capsuni - dar nu prea multe cat sa te saturi, cativa biscuiti - dar nu prea

2 voturi    2 comentarii
5 min
Dulciuri diverse
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Se bate frisca cu zaharul pudra la inceput la viteza moderata si apoi la viteza mare; se adauga coaja

17 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2010

    Lasa un suc foarte bun ( apa cu zaharul pus si aroma capsuni) si nu sunt foarte moi daca le alsi sa se dezghete treptat.

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2010

    Foarte bun desertul dar capsunele nu lasa apa cind le dezgheti si nu sint pre moi? Daca vrei raspundemi si voi incerca si eu reteta.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2010

    Chiar daca poza nu e mai mare, desertul este super! Am sa pun si eu capsuni la congelator, asa cum le-ai pus tu. Iarna sunt un deliciu!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2010

      Capsuni cu frisca ........o delicatesa.....bravo...

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2010

      Imi pare rau ca nu a iesit poza asa cum era pe calculator, pt ca era prea mare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • o jumate kg de capsuni
  • 200-250 ml frisca
  • 100 g zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

3 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

Lasa un suc foarte bun ( apa cu zaharul pus si aroma capsuni) si nu sunt foarte moi daca le alsi sa se dezghete treptat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Cozonac cu cacao, stafide si rahat