Eu am folosit capsuni din congelator puse de mine,adica am pus intr-o punga o jumate de kg de capsuni curatate si splate si peste ele am pus 100g zahar.
Cand vreau sa folosesc capsuni le scot cu zi inainte si le pun in frigider ca sa se dezghete treptat apoi le scot la temperatura camerei sile folosesc.
Intr-un pahar pt desert am pus un rand de frisca unul de capsuni si tot asa.
Cel mai simplu desert si cel mai gustos!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii