Piersicile se spală bine şi se decojesc,după care se taie felii şi se aşează pe fundul unui vas(eu am folosit cutii de îngheţată mari).
Frişca se bate bine cu mixerul până se întăreşte,se adaugă apoi iaurtul ,se bate din nou,apoi câteva bucăţele de ananas din compot.
Gelatina de dezolvă în câteva linguri de suc de ananas la foc mic,fără a fierbe.Se adaugă astfel dizolvată la compozitia de mai sus.
Biscuiţii se stropesc cu zeamă de compot,fără să-i lăsaţi prea mult.
Peste piersicile din vas se adaugă compoziţia de frişcă şi iaurt iar deasupra se aşează biscuiţii.
Se pune la frigider pentru câteva ore,iar cînd se serveşte se răstoarnă desertul,"decupând" cu grijă,cu o spatulă de pe peretii vasului.
Acest desert foarte gustos şi răcoros l-am preparat după reţeta de la "Caietul cu reţete".
Este perfect pentru zilele fierbinţi de vară,dar cu siguranţă poate încheia şi o masă copioasă de sărbători.
Bon appetit!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii