Intr-o 100ml lapte se inmoaie piscoturile si apoi se rup bucatele mai mici si se pun cate 3 piscoturi la un bol de desert.
Se bat 200ml frisca cu creme ole de vanilie si se pune peste piscoturi, apoi punem cate 100g de visine in fiecare bol , pastrand restul de 50g pentru ornat.
Se bate creme ole de ciocolata cu 100ml lapte si se pune intr-unul din boluri peste visine si deasupra de crema ornam cu cateva visine, apoi batem 50ml de frisca si punem in bolul ramas peste visine si cu restul de visine ornam si acest bol.
Este o reteta simpla si cat se poate de rapida.
Sa aveti pofta !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii