autor:

amalia

» » Dulciuri diverse

Desert cu mouse de vanilie si visine alcoolizate

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2011

Ingrediente
Pentru 2 portii:, , 6 piscoturi, 200ml lapte, 250ml frisca lichida din smantana, 1 pachet creme ole de vanilie, 1/2 pachet creme ole de ciocolata, 250g visine din visinata sau proaspete tinute in angeli cherry cu o zi inainte de prepararea desertului

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o 100ml lapte se inmoaie piscoturile si apoi se rup bucatele mai mici si se pun cate 3 piscoturi la un bol de desert.
Se bat 200ml frisca cu creme ole de vanilie si se pune peste piscoturi, apoi punem cate 100g de visine in fiecare bol , pastrand restul de 50g pentru ornat.
Se bate creme ole de ciocolata cu 100ml lapte si se pune intr-unul din boluri peste visine si deasupra de crema ornam cu cateva visine, apoi batem 50ml de frisca si punem in bolul ramas peste visine si cu restul de visine ornam si acest bol.
Este o reteta simpla si cat se poate de rapida.
Sa aveti pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu mouse de vanilie si visine alcoolizate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura Mira cu cocos

Prajitura Mira cu cocos

Se despart ouale - albusurile le pastram ptr crema. In oala mixerului punem galbenusele cu zaharul

9 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Prăjitură cu iaurt şi afine

Prăjitură cu iaurt şi afine

Se bat ouăle cu zahăr şi sare. Se adaugă iaurtul, uleiul, coaja de lămâie, apoi făina amestecată

18 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Nota 10 !

  • TeoBucatar

    TeoBucatar (Chef de cuisine) , 05 iulie 2011

    Foarte adevarat ca fructele din alcool dau o savoare aparte oricarei prajituri.Buna!!!!

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 05 iulie 2011

    Desert rapid pentru oamenii moderni!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 6 piscoturi
  • 200ml lapte
  • 250ml frisca lichida din smantana
  • 1 pachet creme ole de vanilie
  • 1/2 pachet creme ole de ciocolata
  • 250g visine din visinata sau proaspete tinute in angeli cherry cu o zi inainte de prepararea desertului

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Tort din wafe si donuts cu  jeleu de zmeura

Tort din wafe si donuts cu jeleu de zmeura

Pentru wafe si donuts: Toate ingredientele se amesteca si din compozitia obtinuta se fac doua wafe

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Torturi
Tarta cu mere si caramel

Tarta cu mere si caramel

Se ia o forma de tort sau daca nu aveti e buna si o cratita se pune pe foc si se adauga o cana de

7 voturi    5 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Galuste cu caise

Galuste cu caise

Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga treptat grisul, branza sfaramata cu furculita, apoi esenta

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

tatiana (Chef de cuisine)

Nota 10 !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Muffins cu miere