Cartofii se curata, se spala, se rad prin razatoarea mica si se cantaresc.Se amesteca cu zaharul, scortisoara, ouale si untul. Se framanta bine cu mana, pana se obtine o pasta omogena. Se intinde pe o masa unsa cu ulei cam de un deget grosime, se taie cu o forma rotunda ca de gogosi dar mai mica, se aseaza intr-o tava unsa si se coc 30 min la foc tare. Se servesc calde pudrate cu zahar vanilat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii