autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Dulciuri diverse

Desert din dovleac

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 felie mare de dovleac pentru placinta, 6 linguride nuca macinata, 2 linguri de miere, 2 linguri de zahar tos, coaja si zeama de la o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata dovleacul de coaja si seminte,se taie cubulete si se fierbe in putina apa cu zahar.Cand e pe jumatate fiert se adauga mierea,coaja si zeama de la o lamaie.La sfarsit se adauga nucile macinate.
Acest desert se poate sevi caldut sau reca
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert din dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura desteapta

Prajitura desteapta

Margarina se topeste intr-o cratita la foc mic, apoi se lasa la racit. Se separa ouale iar galbenusurile

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Cuiburi de viespi

Cuiburi de viespi

Intr-un castron,drojdia se freaca bine cu zaharul;adaugam,apoi,galbenusurile,uleiul,coaja de lamiie,esenta

10 voturi    18 comentarii
3h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 felie mare de dovleac pentru placinta
  • 6 linguride nuca macinata
  • 2 linguri de miere
  • 2 linguri de zahar tos
  • coaja si zeama de la o lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Fursecuri cu dovleac si scortisoara