autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Dulciuri diverse

Desert din dovleac

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 felie mare de dovleac pentru placinta, 6 linguride nuca macinata, 2 linguri de miere, 2 linguri de zahar tos, coaja si zeama de la o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata dovleacul de coaja si seminte,se taie cubulete si se fierbe in putina apa cu zahar.Cand e pe jumatate fiert se adauga mierea,coaja si zeama de la o lamaie.La sfarsit se adauga nucile macinate.
Acest desert se poate sevi caldut sau reca
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert din dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri chitara

Fursecuri chitara

Pastram ingredientele la temperatura camerei. Faina cu un praf de sare si condimentele, o amestecam

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Gogosi si minciunele

Gogosi si minciunele

Se dizolva drojdia cu putin lapte caldut, dupa care se toarna peste faina, se adauga galbenusurile

36 voturi    14 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 felie mare de dovleac pentru placinta
  • 6 linguride nuca macinata
  • 2 linguri de miere
  • 2 linguri de zahar tos
  • coaja si zeama de la o lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Gogosi - Ciambelle