autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Dulciuri diverse

Desert din dovleac

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 felie mare de dovleac pentru placinta, 6 linguride nuca macinata, 2 linguri de miere, 2 linguri de zahar tos, coaja si zeama de la o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata dovleacul de coaja si seminte,se taie cubulete si se fierbe in putina apa cu zahar.Cand e pe jumatate fiert se adauga mierea,coaja si zeama de la o lamaie.La sfarsit se adauga nucile macinate.
Acest desert se poate sevi caldut sau reca
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert din dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Choux à la crème

Choux à la crème

puneti intr-o oala apa, untul, si sarea si lasati pe foc pana incepe sa fiarba. Cand a inceput sa

7 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Blatul: Se bat spuma albusurile cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile, apoi uleiul si

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 felie mare de dovleac pentru placinta
  • 6 linguride nuca macinata
  • 2 linguri de miere
  • 2 linguri de zahar tos
  • coaja si zeama de la o lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata

1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul. Se hidrateaza

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu dovleac