autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Dulciuri diverse

Desert din dovleac

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 felie mare de dovleac pentru placinta, 6 linguride nuca macinata, 2 linguri de miere, 2 linguri de zahar tos, coaja si zeama de la o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata dovleacul de coaja si seminte,se taie cubulete si se fierbe in putina apa cu zahar.Cand e pe jumatate fiert se adauga mierea,coaja si zeama de la o lamaie.La sfarsit se adauga nucile macinate.
Acest desert se poate sevi caldut sau reca
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert din dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 felie mare de dovleac pentru placinta
  • 6 linguride nuca macinata
  • 2 linguri de miere
  • 2 linguri de zahar tos
  • coaja si zeama de la o lamaie

Raporteaza reteta

Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Biscuitii mei florentini