Se incinge foarte bine uleiul in ceaun si se aduga boabele de porumb. Dupa ce s-au desfacut toate, se asaza intr-o tava. Se topeste ciocolata, se adauga laptele si se rastoarne peste floricele, avid grija sa le acopere. Se pune tava in frigider pentru citeva ore, apoi se scotae si se taie patratele.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii