autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Desert din floricele cu ciocolata

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
50 gr boabe de porumb, ulei 200 gr, ciocolata de menaj, 100 ml lapte

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge foarte bine uleiul in ceaun si se aduga boabele de porumb. Dupa ce s-au desfacut toate, se asaza intr-o tava. Se topeste ciocolata, se adauga laptele si se rastoarne peste floricele, avid grija sa le acopere. Se pune tava in frigider pentru citeva ore, apoi se scotae si se taie patratele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert din floricele cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu miere de albine

Prajitura cu miere de albine

Foile se prepara astfel: Se pun toate ingredientele impreuna, in afara de faina si se amesteca.

7 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu crema de ciocolata si alune

Prajitura cu crema de ciocolata si alune

Fierbi pe foc mic timp de 5 minute zaharul obisnuit cu apa si cacaua si dai siropul deoparte sa se

10 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Clafoutis cu cirese Clafoutis cu cirese

Pastram ingredientele la temperatura camerei.   Se amesteca faina cu sare, praf de copt, zahar, peste faina se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu caise si bezea