autor:

strumfii bucatari

» » Dulciuri diverse

Desert jelee

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2016

Ingrediente
Pentru jeleu, 500 ml suc compot de cirese, 1 lingura zahar, 2 plicuri gelatina granule, Pentru desert, 2 pachete crema instant vanilie, 700 ml lapte rece, 1 pachet (200 gr ) piscoturi, 1/2 cana lapte pentru piscoturi, 2 lingurite sirop de cirese ( din dulceata), Pentru decor, Cirese din dulceata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Un desert racoritor si foarte bun.

Pregatim jeleu. Incalzim sucul si adaugam zaharul si gelatina si amestecam bine pana se dilueaza. Incalzim 1/2 cana lapte si adaugam sirop de cirese amestecam bine. Punem piscoturile (unu linga altul fara loc liber) in vas de yena si cu lingura adaugam lapte cu sirop peste tot.

Punem praful de crema si laptele rece in bolul de la mixer si amestecam pentru 5 minute. Adaugam crema peste piscoturi. Mai apoi adaugam jeleu care trebuie sa fie putin legat, peste jeleu punem ciresele din dulceata si bagam la frigider pentru 2 ore ( mie imi place mai mult lichid il pun peste crema si nu ramane peste crema se duce peste piscoturi, bag la frigider si apoi servesc).
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert jelee" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Zabaglione

Zabaglione

Bateti galbenusurile cu zaharul cu mixerul, pana devin pale si isi dubleaza volumul. Puneti la bain

4 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Pudding racoros de lamaie

Pudding racoros de lamaie

Se poate folosi foarte bine si lime, ii da un parfum aparte. Se bate untul la temperatura camerei

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru jeleu
  • 500 ml suc compot de cirese
  • 1 lingura zahar
  • 2 plicuri gelatina granule
  • Pentru desert
  • 2 pachete crema instant vanilie
  • 700 ml lapte rece
  • 1 pachet (200 gr ) piscoturi
  • 1/2 cana lapte pentru piscoturi
  • 2 lingurite sirop de cirese ( din dulceata)
  • Pentru decor
  • Cirese din dulceata

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Cornulete in doua culori