autor:

strumfii bucatari

» » Dulciuri diverse

Desert jelee

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2016

Ingrediente
Pentru jeleu, 500 ml suc compot de cirese, 1 lingura zahar, 2 plicuri gelatina granule, Pentru desert, 2 pachete crema instant vanilie, 700 ml lapte rece, 1 pachet (200 gr ) piscoturi, 1/2 cana lapte pentru piscoturi, 2 lingurite sirop de cirese ( din dulceata), Pentru decor, Cirese din dulceata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Un desert racoritor si foarte bun.

Pregatim jeleu. Incalzim sucul si adaugam zaharul si gelatina si amestecam bine pana se dilueaza. Incalzim 1/2 cana lapte si adaugam sirop de cirese amestecam bine. Punem piscoturile (unu linga altul fara loc liber) in vas de yena si cu lingura adaugam lapte cu sirop peste tot.

Punem praful de crema si laptele rece in bolul de la mixer si amestecam pentru 5 minute. Adaugam crema peste piscoturi. Mai apoi adaugam jeleu care trebuie sa fie putin legat, peste jeleu punem ciresele din dulceata si bagam la frigider pentru 2 ore ( mie imi place mai mult lichid il pun peste crema si nu ramane peste crema se duce peste piscoturi, bag la frigider si apoi servesc).
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert jelee" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Croissante cu nutella

Croissante cu nutella

Am ales aceste croissante pentru ca sunt numai potrivite pentru un mic dejun rapid. Sunt crocante

8 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Chec cu parfum de Orient

Chec cu parfum de Orient

L-am vazut la Academia lui Horia...apoi am asteptam cateva zile pana am gasit reteta,... apoi am

9 voturi    2 comentarii
55 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru jeleu
  • 500 ml suc compot de cirese
  • 1 lingura zahar
  • 2 plicuri gelatina granule
  • Pentru desert
  • 2 pachete crema instant vanilie
  • 700 ml lapte rece
  • 1 pachet (200 gr ) piscoturi
  • 1/2 cana lapte pentru piscoturi
  • 2 lingurite sirop de cirese ( din dulceata)
  • Pentru decor
  • Cirese din dulceata

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Bomboane din biscuiti si banane trase in ciocolata