Desert jelee

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Desert jelee

Ingrediente

  • Pentru jeleu
  • 500 ml suc compot de cirese
  • 1 lingura zahar
  • 2 plicuri gelatina granule
  • Pentru desert
  • 2 pachete crema instant vanilie
  • 700 ml lapte rece
  • 1 pachet (200 gr ) piscoturi
  • 1/2 cana lapte pentru piscoturi
  • 2 lingurite sirop de cirese ( din dulceata)
  • Pentru decor
  • Cirese din dulceata

Mod de preparare

Un desert racoritor si foarte bun.

Pregatim jeleu. Incalzim sucul si adaugam zaharul si gelatina si amestecam bine pana se dilueaza. Incalzim 1/2 cana lapte si adaugam sirop de cirese amestecam bine. Punem piscoturile (unu linga altul fara loc liber) in vas de yena si cu lingura adaugam lapte cu sirop peste tot.

Punem praful de crema si laptele rece in bolul de la mixer si amestecam pentru 5 minute. Adaugam crema peste piscoturi. Mai apoi adaugam jeleu care trebuie sa fie putin legat, peste jeleu punem ciresele din dulceata si bagam la frigider pentru 2 ore ( mie imi place mai mult lichid il pun peste crema si nu ramane peste crema se duce peste piscoturi, bag la frigider si apoi servesc).

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor