Un desert racoritor si foarte bun.
Pregatim jeleu. Incalzim sucul si adaugam zaharul si gelatina si amestecam bine pana se dilueaza. Incalzim 1/2 cana lapte si adaugam sirop de cirese amestecam bine. Punem piscoturile (unu linga altul fara loc liber) in vas de yena si cu lingura adaugam lapte cu sirop peste tot.
Punem praful de crema si laptele rece in bolul de la mixer si amestecam pentru 5 minute. Adaugam crema peste piscoturi. Mai apoi adaugam jeleu care trebuie sa fie putin legat, peste jeleu punem ciresele din dulceata si bagam la frigider pentru 2 ore ( mie imi place mai mult lichid il pun peste crema si nu ramane peste crema se duce peste piscoturi, bag la frigider si apoi servesc).
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii