autor:

strumfii bucatari

» » Dulciuri diverse

Desert jelee

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2016

Ingrediente
Pentru jeleu, 500 ml suc compot de cirese, 1 lingura zahar, 2 plicuri gelatina granule, Pentru desert, 2 pachete crema instant vanilie, 700 ml lapte rece, 1 pachet (200 gr ) piscoturi, 1/2 cana lapte pentru piscoturi, 2 lingurite sirop de cirese ( din dulceata), Pentru decor, Cirese din dulceata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Un desert racoritor si foarte bun.

Pregatim jeleu. Incalzim sucul si adaugam zaharul si gelatina si amestecam bine pana se dilueaza. Incalzim 1/2 cana lapte si adaugam sirop de cirese amestecam bine. Punem piscoturile (unu linga altul fara loc liber) in vas de yena si cu lingura adaugam lapte cu sirop peste tot.

Punem praful de crema si laptele rece in bolul de la mixer si amestecam pentru 5 minute. Adaugam crema peste piscoturi. Mai apoi adaugam jeleu care trebuie sa fie putin legat, peste jeleu punem ciresele din dulceata si bagam la frigider pentru 2 ore ( mie imi place mai mult lichid il pun peste crema si nu ramane peste crema se duce peste piscoturi, bag la frigider si apoi servesc).
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert jelee" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
PRAJITURA CU CAISE

PRAJITURA CU CAISE

Pregatirea blatului. Etapa I: Lamaia se opareste si se usuca. Se razuie coaja. Fructul se taie in

13 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Tort de mere intregi

Tort de mere intregi

Intr-o cratita cu diametrul de 24 cm caramelizam cele 6 linguri de zahar si tapetam peretii cratitei

34 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru jeleu
  • 500 ml suc compot de cirese
  • 1 lingura zahar
  • 2 plicuri gelatina granule
  • Pentru desert
  • 2 pachete crema instant vanilie
  • 700 ml lapte rece
  • 1 pachet (200 gr ) piscoturi
  • 1/2 cana lapte pentru piscoturi
  • 2 lingurite sirop de cirese ( din dulceata)
  • Pentru decor
  • Cirese din dulceata

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Chec"Zebra"