Ce faci cand ai cateva capsuni - dar nu prea multe cat sa te saturi, cativa biscuiti - dar nu prea aromati cat sa-i mananci goi si o cutie de mascarpone de care-i mare pacatul ca ai uitat?! Un rapid desert la pahar.
Desigur ca exista nenumarate variante de astfel de desert, nu am inventat adineauri roata, dar astea au fost ingredientele pe care le-am avut la indemana. Si fiindca mascarponele este o crema densa, am preferat sa "exagerez" cu biscuitii. In loc de mascarpone poti folosi frisca proaspat batuta sau chiar inghetata. In cazul asta, mai scazi din cantitatea de biscuiti.
Biscuiti ii sfarami in bucati nu prea mici (fie in robotul de bucatarie, fie pusi intr-o punga din care ai scos aerul si apoi treci cu facaletul peste ei). Imparti egal in pahare. Crema mascarpone o amesteci cu lichiorul de cafea si o lingura de zahar, apoi o imparti egal in cele patru pahare. Capsunile le speli si le tai in patru, le distribui egal si le pudrezi cu cate o lingurita de zahar. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii