Nici nu am stiut ce nume sa-i pun si am zis simplu: desert la pahar cu Lion! Dar ce mai conteaza numele cand gustul este atat de delicios? Si cum calduuura asta mare ma impiedica sa folosesc cuptorul ,am facut un desert rapid si racoritor, perfect pentru dupa-amiezile calduroase! Inlocuiti Lion-ul cu Oreo,Snickers sau orice altceva va place! Jucati-va cu aromele si veti obtine un deliciu!
Intr-un bol punem laptele rece,praful de frisca si mixam la viteza mare.Adaugam zaharul si intaritorul de frisca si mixam in continuare.
Si acum sa ne jucam putin cu imaginatia! Eu am amestecat 3 linguri din frisca cu 2 linguri de cacaua; 2 linguri din frisca cu dulceata; am batut 50ml frisca lichida pana am obtinut o spuma tare.Eu am aranjat paharele astfel,dar voi faceti-va de cap si faceti si alte variante:
-primul pahar: un strat de frisca +frisca amestecata cu cacaua+alt strat subtire de frisca+bucati de Lion + un mot de frisca batuta + bilute de ciocolata.
-al doilea pahar: frisca cu cacaua+frisca simpla+bilute de ciocolata+un strat de frisca batuta+frisca cu dulceata+bucati de Lion si bilute de ciocolata
-al treilea pahar: un strat gros de frisca+bucati mari de Lion+frisca+topping de ciocolata+bilute de ciocolata
Lasati-le la congelator pentru 20 minute.
O nebunie de variante! Voi cum le-ati facut?

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii