Se curata cateva mere, se scobesc, dupa care se pun la fiert pentru 2-3 minute intr-un amestec de apa, zahar, zeama de lamaie, vanilie si scortisoara.
Separat se face un amestec din topping de ciocolata, nuci macinate si stafide. Se scot merele din apa, se lasa la scurs cateva minute, dupa care se vor umple cu amestecul de mai sus apoi se lasa pentru 2-3 ore la frigider.
Se orneaza cu frisca si se pot servi.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii