Intr-o cratita,se pune praful de budinca,zaharul si laptele;se mesteca,fara foc,pina ce budinca(praful) si zaharul sint dizolvate.
Apoi,compozitia se pune pe foc,se mesteca tot timpul,la foc mediu.Cind clocoteste,se mai lasa 1 minut la foc mic,amestecind tot timpul.Dupa aceea,se ia de pe foc si imediat se adauga bananele si ciocolata,taiate marunt(vezi poza).
Initial,am vrut sa folosesc ciocolata amaruie,dar am gasit(in casa)niste ciocolata cu alune si trebuia sa o folosesc,inainte sa se termine termenul;asa ca am folosit-o,in budinca asta.
Se amesteca si imediat se pun in cupe................
Se lasa sa se raceasca f.bine,se orneaza(dupa gust),
apoi se serveste.
Se poate servu direct din cupe sau intoarsa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii