autor:

Cornelia

» » Dulciuri diverse

Desert rapid

Autor: Cornelia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cornelia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 august 2012

Ingrediente
Un pahar 200 gr cu inghetata de pepene galben, Un pahar 200 gr. cu inghetata de zmeura, 8 piscoturi boromid, 400 gr frisca lichida, 16 lingurite cu dulceata de mure, Visine din visinata 150 gr, Cateva bobite de affine, Ciocolata lichida

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

In fiecare castronel ,se sfarma cate doua piscoturi, peste ele se pun cate 4 lingurite cu dulceata si sirop , visine din visinata cu cateva lingurite de visinata (pentru adulti), se lasa sa se insiropeze 10 minute ,apoi punem din fiecare inghetata(de care ai la indemana ) ,peste care adaugam frisca bine batuta , ornam cu bobite de afine ,coacaze sau mure ,ce avem si trecem cu un suvoi subtire de ciocolata , se serveste imediat si va asigur ca este delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Desert rapid cu visine

Desert rapid cu visine

Vişinele se spală şi li se scot sâmburii. Se pun într-un bol şi se presară deasupra zahăr

4 voturi    1 comentariu
5 min
Sucuri si compoturi de fructe
Desert rapid la pahar

Desert rapid la pahar

In bolul de la mixer turnam smantana pentru frisca si o mixam aprox. 5 minute, adaugand pe rand in

4 voturi    1 comentariu
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cornelia

    Cornelia (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2012

    De fapt si mie imi trece dorul de profiterol atunci cand prepar acest desert delicios , asa ca am avut aceiasi senzatie . Dar voi chiar nu a-ti fost tentate sa incercati ? Uite trce vara si ratati asa o placere?

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2012

    Delicios si practic!*****

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 august 2012

    Imi plac deserturile cu inghetata si fructe !*****

    • In bucataria vesela

      In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 28 august 2012

      delicios acest desert....imi aduce aminte de profiterol

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • Un pahar 200 gr cu inghetata de pepene galben
  • Un pahar 200 gr. cu inghetata de zmeura
  • 8 piscoturi boromid
  • 400 gr frisca lichida
  • 16 lingurite cu dulceata de mure
  • Visine din visinata 150 gr
  • Cateva bobite de affine
  • Ciocolata lichida

Raporteaza reteta

Retete
de Cornelia
Paine de casa cu cartofi

Paine de casa cu cartofi

Cantitatile se pun in ordinea de mai sus ,in masina iar drojdia proaspata ,(care nu trebuie sa aiba

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Mucenici moldovenesti de post

Mucenici moldovenesti de post

Eu ii framant in masina de paine , (dureaza 10 minute ) dupa care scot aluatul si-l las la crescut

2 voturi    3 comentarii
2h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura  casei

Prajitura casei

Ouale se pun in bol in care se prepara aluatul ,pe galbenus se pune sarea (devine un galben mai intens

14 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Cornelia (Chef de cuisine)

De fapt si mie imi trece dorul de profiterol atunci cand prepar acest desert delicios , asa ca am avut aceiasi senzatie . Dar voi chiar nu a-ti fost tentate sa incercati ? Uite trce vara si ratati asa o placere?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker

Intai pun quaker pe o foaie de copt dupa ce l-am amestecat cu susan nuci si am adaugat 1/2 pahar de apa si putin ulei, presar peste

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Kukilada-fursecuri cu cacao Kukilada-fursecuri cu cacao

Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena. Incalzim cuptorul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Briose cu dulceata de trandafiri