Batem frisca tare si o punem la frigider pt cateva minute. Spalam capsunile si stoarcem portocala. Cu zeama de la portocala, insiropam cele trei briose.
Luam trei cupe, punem cate o jumatate de briosa maruntita in fiecare peste care adaugam bucati de capsune. Scoatem frisca de la frigider si punem cate o lingura generoasa in fiecare cupa, apoi complectam restul de briosa maruntita .
Frisca ramasa, o punem intr-un pos si ornam fiecare cupa dupa preferinta. Deasupra taiem o capsuna in forma de evantai, pt culoare si aspect.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii