autor:

Lia Maria

» » Dulciuri diverse

Desert rapid, cu capsune

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2011

Ingrediente
Va propun un desert delicios, foarte usor si rapid de facut., De data asta am folosit cateva briose cu lamae, pe care le ave-am in casa, dar la fel se poate pregati cu, pandispan, cozonac sau piscoturi., Am pregatit trei cupe pt care am avut nevoie de:, , 3 briose cu lamiae, 250g smantana dulce, 200g capsuni, 1 portocala

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Batem frisca tare si o punem la frigider pt cateva minute. Spalam capsunile si stoarcem portocala. Cu zeama de la portocala, insiropam cele trei briose.
Luam trei cupe, punem cate o jumatate de briosa maruntita in fiecare peste care adaugam bucati de capsune. Scoatem frisca de la frigider si punem cate o lingura generoasa in fiecare cupa, apoi complectam restul de briosa maruntita .
Frisca ramasa, o punem intr-un pos si ornam fiecare cupa dupa preferinta. Deasupra taiem o capsuna in forma de evantai, pt culoare si aspect.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid, cu capsune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Baigli-cozonac cu nuca

Baigli-cozonac cu nuca

Intr-un vas punem faina, mai putina la inceput si adaugam drojdia amestecata cu laptele si cu o lingura

23 voturi    13 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Plăcintă cu prune şi brânză de vaci

Plăcintă cu prune şi brânză de vaci

Am curăţat prunele si le-am rupt în 2. Adevărul e că nu le-am cântărit! Cuptorul îl aprindeţi

5 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 08 mai 2011

    Splendid desertul si gustos.

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 08 mai 2011

    Simplu si perfect in orice ocazii!*****

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 06 mai 2011

    O idee minunata! Imi place si ideea cu forma de evantai din capsuni. Multumesc!

    • Elly

      Elly (Chef de cuisine) , 06 mai 2011

      arata bine si cred k e foarte bun!!yumy yumy***

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 05 mai 2011

      Rapidă, când ai musafiri pe neaşteptate!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 05 mai 2011

      wow...ce bine arata, numai vb de gust...:)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • Va propun un desert delicios
  • foarte usor si rapid de facut.
  • De data asta am folosit cateva briose cu lamae
  • pe care le ave-am in casa
  • dar la fel se poate pregati cu
  • pandispan
  • cozonac sau piscoturi.
  • Am pregatit trei cupe pt care am avut nevoie de:
  • 3 briose cu lamiae
  • 250g smantana dulce
  • 200g capsuni
  • 1 portocala

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

11 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

kok miori (Chef de cuisine)

Splendid desertul si gustos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu mere si scortisoara