autor:

Fara foto

» » Prajituri

DESTEAPTA

Autor: popa iulia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: popa iulia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2007

Ingrediente
8 OUA, 1 PACHET DE UNT, 1 L LAPTE, 9 LINGURI DE FAINA, VANILIE, O CANA DE ZAHAR

Dificultate: Medie Timp: 1h

25 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma. Untul se topeste intr-un vas. Zaharul se topeste in laptele caldut. Se amesteca albusurile cu galbenusurile, laptele, untul topit si vanilia. Se coace la foc potrivit intr-o tava unsa cu ulei. Se taie si se serveste dupa min o ora dupa ce este scoasa din cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "DESTEAPTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura Desteapta

Prajitura Desteapta

Se separa albusurile de gabenusuri.Galbenusurile se freaca cu 150gr de zahar,dupa care se adauga

39 voturi    11 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura desteapta

Prajitura desteapta

Prima data se topeste untul si se lasa la racit pentru ca avem nevoie de el rece. Cuptorul se

271 voturi    40 comentarii
1h 40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

  • 8 OUA
  • 1 PACHET DE UNT
  • 1 L LAPTE
  • 9 LINGURI DE FAINA
  • VANILIE
  • O CANA DE ZAHAR

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Rasgulla deliciu indian