autor:

Fara foto

» » Prajituri

DESTEAPTA

Autor: popa iulia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: popa iulia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2007

Ingrediente
8 OUA, 1 PACHET DE UNT, 1 L LAPTE, 9 LINGURI DE FAINA, VANILIE, O CANA DE ZAHAR

Dificultate: Medie Timp: 1h

25 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma. Untul se topeste intr-un vas. Zaharul se topeste in laptele caldut. Se amesteca albusurile cu galbenusurile, laptele, untul topit si vanilia. Se coace la foc potrivit intr-o tava unsa cu ulei. Se taie si se serveste dupa min o ora dupa ce este scoasa din cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "DESTEAPTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura desteapta si mai desteapta

Prajitura desteapta si mai desteapta

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu putina sare si o parte din zahar(3-4 lg.) Galbenusurile,

56 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura Desteapta

Prajitura Desteapta

Untul se taie bucatele si se topeste in cateva linguri de lapte, impreuna cu zaharul, fie la foc

74 voturi    31 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

  • 8 OUA
  • 1 PACHET DE UNT
  • 1 L LAPTE
  • 9 LINGURI DE FAINA
  • VANILIE
  • O CANA DE ZAHAR

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Pasca - reteta casei