Se incinge cuptorul la 210°C. Se unge o forma cu untdelemn. - Se cerne faina intr-un vas. Se adauga untul taiat bucatele si se sfarama ambele ingrediente cu varful degetelor. Se face o adancitura la mijloc, se toarna laptele si se amesteca totul repede, pentru a se obtine un aluat usor lipicios. - Se intinde aluatul pe o tabla de lemn data cu faina, manevrand sucitorul usor, pentru a obtine o foaie groasa de 2 cm. Se taie din ea cercuri cu diametrul de 6 cm (cu gura unui pahar de sampanie), care se pun unul langa altul pe tava de prajituri. - Se ung cu ou si se coc 15-20 de minute. Se servesc fierbinti, unse cu marmelada si frisca.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii